Sunday, July 17, 2016

beraya

kali ni kitorg g beraya umah angah (akak arwah mak aku) kat bestari jaya..leh dikatakan umah wajib la utk beraya..kalo tak datang, mau sentap setahun angah ngan kitorg..hehe
aku ngan family akak aku je dtg utk mgu ni
angah mst masakkan 1 jns mi/mihun/laksa..sbb dia tau aku kureng sket makan nasi..heh..kali ni dia masak mi rebus
tudung merah tu fiza (wife cousin aku), angah, akak aku, aku..yg tudung merah tu..lps kitorg g beraya..dia dah disahkan kene kanser usus stage 3..ni gambo terakhir dia nmpk sihat..dgr2 sekrg dh kurus giler dia..sbb aritu dh operate buang usus yg ada virus tu..kesian..muda lagi..anak pun baru 2 dan kecik2..hmm..
angah buat ikan bako
ada serawa kuini
ikan masak tempoyak ngan petai
sambal bilis petai
pajeri nenas

nasi putih


No comments: