Sunday, May 1, 2016

long friend

dh lama giler tak makan sama2 depa 2 ni...yg ret tu walo beza setingkat je ofis kami..tp nk kata jmpa hari2 mmg tak la..ni dok arrange makan sama2 ngan diela..nk mkn kt DuBuYo sbnrnya tapi full pulakk..sudahnya ke swensen jela kita
order mushroom soup ni utk dirasai bersama
onion cheese ring ni pun mabeles!
ni ret nyer..cheeesy chicken rice apa ntah...tp dia kata muak mkn ni
aku order menu yg sama ngan diela ...fish & chip 
foodies
ret nyer sampai dulu...
US...biar pun lama x jmpa tp harap2 persahabatan tu kekal hingga ke akhir hayat..aminnn

No comments: