Friday, May 20, 2016

follow up

follow-up check up utk MIL aku jatuh 19 may tu...
so MIL dtg ngan adik ipar naik bas
so sehari tu mmg aku n mycinta amik cuti bwk pi spital selayang
kul 1 lbh cmtu dh abis check up
masa tgu turn tu tanya MIL aku..nk blk kg ke since MIL dok ckp risau abah tggal sorg2..
MIL tanya blk..ita tak penat ke..aku kan mmg suka je drive kan..haha..aku ckp kalo mak nk blk ok je ita antar
MIL nak balik hari tu gak..
ikutkan nk balik naik bas..mmg tak la kitorg bagi..terus je masuk LPT..heh..kejutan sgt kan
sampai2 temerloh singgah umah adik ipar..budak kecik ni nk ikut pulak..jom laaa
oh ye..kitorg bertolak kul 3.30..sbb balik mandi n solat dulu..rehat2 jap baru gerak..
perjalanan nk dkt 2 jam..by kul 5lbh dah sampai bera..ngk ada pasar tani..jom2 cari makan!
budak paling excited..sempat paw baju tido ek
lmbt nau tgu jalan..sudahnya mak su dukung jela
sampai umah tok tunjuk lapo..abis jagung tu dia kerip2..rongak jdnya..heh

pas solat maghrib gerak balik KL...kul 10 dah sampai umah..


No comments: