Tuesday, April 19, 2016

takde rezeki

sebelum korg speku...nk bgtau this is not mine
sepatutnya bln 11 ni aku bakal dpt 2 org anak buah...wife adik aku, iwan pun pregnant..akak aku no 2 pun terlekat juga..tp rasanya dia dulu yg dpt tau dia pregnant kot..
dia dh super excited dh sbb dh 5thn tak merasa pgg baby..dgn harapan yg menggunung nk dpt baby girl katanya
skali tu lps g check up doc check kantung ada tp isi takde..
3 hari pastu tetiba akak aku keguguran..masa tu baru beberapa mggu kandungan dia..
takde rezeki..
so mgkin sorg jela anak buah yg aku dpt ujung thn ni..takpela..mgkin kembar ke? who knows ?

No comments: