Friday, April 8, 2016

akadku yang terakhir & suami tanpa cinta

beli buku ni masa bookfair last year..tak terfikir pun akan jd drama...beli pun sbb recommended by kwn aku..dok ckp best..best..so aku pun beli...tp serius pun best!
pastu ngk barisan pelakon...haihh..aku mmg minat giler kt tizz zaqyah...dia salah sorg pelakon yg sgt talented..berlakon takyah nk pegang2 sgt pun sampai je mood lakonan..ngk pulak heronya...aku rasa remy ishak lg sesuai ...tp nk wat cmn..amar tgh IN sekrg kan...tp amar pun ok gak la..start folo citer dia berlakon yg citer TERSUKA TANPA SENGAJA tu...okla..eh tp dlm citer ni mcm pandai pulak dia bwk watak irham tu..heh..
aku suka both of them! tp masa dlm IG tu syamnuriezmil ckp memula barisan pelakon yg dicadangkan utk pgg watak shukri yahya tu asalnya beto kusyairy...watak janna tu pulak septtnya nora danish..
best tau! sila cari & baca

No comments: