Saturday, March 26, 2016

surprise for HER!

lepas jmpa nurul tu..masuk2 ofis letak barang pastu berdesup pegi SK..sumanya sebab kitorg ada taklimat annual report ..
tp taklimat ni every year pun ada..cuma yg buat yg bersungguh2 nk pi tu sbb yg bagi briefing tu ialah TS Gabenor..suma org tau dia last term bln 4 tu kan.,..so semuanya berpusu2 la nk pegi..
sblm tu..kitorg ada training ..flash mob actually..nk surprisekan G..

sampai2 auditorium dah penuh..huhu..terpaksa dok kt tangga...lenguh ok tp sbb TS Gabenor..ku tahankan je..sanggup!
aaaaaaaaaaaa...comeynya dia!
masa masuk tu dh diedarkan lirik lagu ni kt selected org
us...sedih...Q nyer kena nyanyi lps G bg briefing..pastu dia nk turun tangga tu ada team koir bgn n nyanyi dulu..lps tu baru kitorg bangun sket2....tp serius..the best feeling ever! sebak, seronok n rasa bangga sgt...! bergema & bergegar auditorium tu..
lps nyanyi mmg G ucap TQ to all dan dr suara dia mmg sedih & terharu la.,..mana lagi nk ku cari ganti G seperti beliau?  takde lg kot..huhu

No comments: