Friday, March 25, 2016

Lunch date

dh lama tak jumpa kwn aku si nurul ni..walopun dia tgh sambung PhD sekarang..tp salu bz ok...dok wassap2 je..sekali tu saja2 plan nk lunch.,..kebetulan dia free..so lets! dia mai pick me up kat ofis...huntonggglaa
makan kat DuBuYo kat sunway putra mall
sbb kami berdua je..so amik la gambo masing2...sedih!
~ US ~
ni sedap..leh ulang lg ni..mcm lempeng tp tepung cucur..haha
yg ala dimsum tu sedap!
ni mcm suun ..apa ntah namanya..nurul la recommend..aku folo je since dia yg nk banje kan..tp ni last skali sampai..pun sedap!
masuk restoran korea tp tak makan kimchi? tak complete je rasa kan
kena la ada air gak
mengunyah sambil edit gambo..hahaha
not bad gak..mcm byk je kitorg makan tu...tq nurul! septtnya aku nk banje tp dia lg laju keluar duit..fineeeeeeeeee..!

No comments: