Thursday, March 17, 2016

1st cos for this year

awal2 thn ni tak brp nk bz lagi..so ada cos yg aku interested nk pi..so mari kita..cos pasal powerpoint..bkn tak penah pegi tapi nk refresh je..hehe
pagi tu sarap kat kafe..makan tose telur..sedap pulakk
kul 10.30 tea break pulak..makan sandwic & sosej roll..buah2an pun ada
pegi cos ngan budak ni..hehe..tekunnya bang!
kami dok depan skali..senang nk faham katanya
lunch makan buffet...food spread mmg mewah la
tea break ada udang goreng tempura, popia sayur & bingka labu..sedap!
hari ke2 aku x bekfas kat kafe tp tapau'ing air ngan french toast je buat alas perut dlm kelas..tea break kul 10.30 makan ni..mini piza, kuih cara ngan apa roll tu..
lunch aku mkn ni je..byk meratah lauk..ada lamb..udang..sayur...pasta..
petang tu makan kuih apa ntah..tp air kopi ni kemestian la kalo g cos kt sana..sbb takut ngantuk..lgpun kopi dia x berapa pekat..so tak pening!

yay..dh terer sket..haha
hari ke2 tu abis cos awal..mycinta blk lmbt..so mari kita blk ofis dulu..tp baru 2 hari g cos dh ada yg merindu..hehe..nmpk je aku blk ofis mereka dtg lepak..hehe


No comments: