Saturday, January 2, 2016

penang trip ~ day 2 - part 2 ~

dari bukit bendera kitorg ke area batu feringhi..mkn tghari kt situ
belasah laksa n nasi ayam
pastu terus ke hotel sentral kt tanjung tokong kot..
air baru nk naik..so cpt2 buat game yg perlukan area pantai
masing2 tgh set up..sbb masing2 ada game dorg
ni game utk bebdk..cari gula2 dlm pasir..
tukang kira markah
poyo la
bebdk ni..siap berbogel..lantak la korg
wajah2 pemenang teka kacang..iwan n wani nyer game
ni pemenang utk game teka syiling..heh
mlm tu dia wassap gambo ni..sila la teka ..sapa paling hampir dpt adiah
ni game aku & mycinta..game org dewasa...dorg diberi air tin sorg 1..kena minum cepat2..pastu g cari bola pingpong yg tersembunyi di 1 tempat..dkt bola pingpong tu ada tulis nombor adiah yg dorg menang..dh dpt bola kena dtg bg bola tu kt kitorg utk dptkan adiah..gituuuu...hahahaa..adiah kitorg pun saja je balut ngan paper je..dlm tu barang2 keperluan dapur n Umah je pun..saja suka2 kan
setel around kul 3..jom balik hotel..sbb air dh pasang tinggi..nk sambung aktvt kt blk pulak

No comments: