Wednesday, January 20, 2016

karipap & old fren

tak tau la sejak dua menjak ni teringin sgt nk mkn karipap sardin buatan sendiri..biler dh teringin mana leh tunggu2...so mari kita buat
dh grg je terus ngap! lazat sgt rasanya..hehe
kekwn FB suma tau aku tgh wat bisnes kek batik cheese..bkn la full time order..tp kalo ada yg nk aku try to la fulfill kan request tu..so utk mgu tu kwn aku ni nk order..tau x? dia ni kwn aku dr sekolah rendah..sampai la sekolah menengah ...tp kami lain2 kelas..tau jela aku ni..x suka cr musuh..so walo lain kelas pun kami elok je..so selepas nk dkt 20thn baru kami jmpa blk..dia dh ada anak 3 org okkkk...aku je blum ada rzki..seronok je dpt jmpa kekwn lama..huhu..ada je yg aku jmpa tp depa tak cam dah aku? berubah sgt ke fizikal aku weh? huhu

No comments: