Saturday, December 26, 2015

ahad - 20 dec

seawal pagi dh tercongok kt hentian pekeliling...sbb dik ayu nk balik kampung..abah dah rindu..sepatutnya dia balik ngan aku selasa tu..tp sbb abah dh rindu...balik naik bas la ye..hehe
tgu sampai naik bas br aku gerak balik
sempat pulak dia curi snap gambo aku..hehe
setia meninggu
ada org banje tukar tayar..masa g servis tu..adviser tu ckp tayar tu dah tiba masa utk tukar..aku ingt nk tukar depan je..tp ada org nk banje 4 skali..haha..rzki jgn ditolak ye..
pas tukar tayar..dia ajak g kedai pemborong pulak..dia banje aku air2 ni..hahaha..memula nk beli 1 karton = 24 botol..tp sekrg dorg ada wat packaging 12 botol...so amik 2 perasa..leh tukar2..yay!
pas g kedai pemborong..balik umah kejap pastu pas zohor kitorg g PJ lak..adik bradik nk berkumpul kt umah abah sbb ada meeting..hohohoh...pastu penyerahan la bebdk ni nyer baju2 yg aku beli kt sogo aritu..yg paling untung dia ni la..dpt 2 baju..yg lain dpt 1 je
bebdk ni dpt baju batman
adam pun dpt baju batman
kakak..nasib la ko dpt baju kecik..aku pun x jangka dia nyer bdn dh semakin membesar..hoih..xleh dh la beli baju kt seksyen bebdk..kena ngk seksyen dewasa pulak..tp baju ni just nice jela dia pakai..cuma dia segan sket..aku suh pakai ngan cardigan la kalo segan..ahaha
oo..dia dpt skali sling bag..hehe
meeting dh start u ols...so masing2 dh gerak g dewan..dasat ke tidak family kitorg?hahaha...ni sesi luahan rasa la kalo ada yg x puas ati...tp more discussion utk percutian kitorg nnt..ada la yg tuan pengerusi nk cadangkan..gituu
side sini..ramai dok side sana..mcm pesalah je kitorg rasa ni..haha
heh
pas meeting ajak bebdk ni g beli beg skola pulak..masing2 blh pilih beg cmn dorg nk..yg tu aku belanja la..
dorg ni paling happy dpt beg..hahaha
adam dh bsar so taknak beg corak2..fineeee
kena paksa cium aku..haha..cemolot lg!
stay sampai dinner..akak aku wat nasi ayam..nyumsss
meriah ke idok?hohohoh
pas makan..kemas barang..bg abah duit banje n gerak balik..esok kena keje..huhu!



No comments: