Monday, October 5, 2015

misi menghantar ke kampung!

sedih abah aku nk lepaskan 3 ekor ni balik ke kg...tp masalahnya dah berjanji kan..asalnya 2 ekor oren ni je nk antar kampung...tp biler yg songlap tu ada..ngam pula depa 3 ekor ...so angkut la suma skali ...senang berkawan2 kononnn
breakfast dulu kat kedai bawah pokok..org taman melati tau la..mcm2 ada kt situ..sedap? ok kot..dulu nyer owner lg sedap rasanya..ni dah tukar owner tp sbb byk variety tu yg wat kitorg suka gak bekfas kt situ
pas breakfast.."anak2" memerut pulakkkkk..pak nyer bwk kuar nk ganti paper...tetiba yg kelabu sudah larik berdesup tak jumpa2 dah..huhu..sedih tul..memandangkan aku nk jalan jauh...terpaksa ku melepaskan walo tiada rela..gitu..tp berjanjian la ngan mycinta nak mai balik cari ia di sini..mcm jin berdesup ilangnya!huh
blk kg ni kira surprise la sbb mereka2 kt kg tak tau langsung..hahaha..mmg saja nk surprise..tp padan la muka sbb balik2 takde apa MIL masak sbb dorg g makan kenduri..so dapur cuti katanya..takpela..dah katanyer chef balik kan...biar chef je yg setel..cewahhh..tp hari tu dapur cuti sampai malam ye...kita makan kat luar je..hehe

No comments: