Tuesday, October 27, 2015

adoiii...tokojuit sgt ni!

dari umah kenduri kitorg berpecah ..sbb aku ada misi nk antar ubat org order la..nk g amik kucing la..
so akak aku ngan am naik 1 keta..abah lak tuka naik ngan aku
mmg tak tercapai akalku pun yg dorg ni dh berpakat nk wat something utk surprisekan aku
tau2 sampai umah abah ngk keta akak aku dh ada..tp pintu berkunci
nk tolak pintu takleh..tp dgr mcm ada org bisik2..skali aku tolak ...bergema lagu birthday..
speechless! layan gambo jela k

belah sini pun maklang..belah sana pun maklang sbb mycinta pun anak no 3..heh
by the time akak n adik aku iwan sampai..kek dh tinggal 3 suku je..heh
bebdk ni dh sibuk nk tiup lilin
dominos & kfc...bertingkek2
with abg niyaz
with adik nafis
foodies
yg ni the best!...Portuguese egg tart 
my plate
abis tudung kena benda alah tu..hehe
abah aku mcm biasa laaa..ada je dia nk bg
alolololo...
serupa tapi tak sama..
teringin gak nk pakai mask
- us -
ni suma plan beliau..ptt tak wish langsung! huh
apa lg nk dikata...ngk jela muka aku yg happy giler tu!
mlm tu bday girl prepare dinner ok..masak lemak nenas + ikan masin
kerabu pucuk paku
mycinta wat ikan caru bako
ni je menu akak aku buat.telo dadar...saja kasi dia wat keje..hehe
sambal sotong
sambal belacan
ulam pucuk gajus..
bertambah lg setahun..tak tau la sampai biler usia ini akan terhenti..
yg penting harap2 yg akan mendtg ni suma nyer yg baik2 saja..amin2

2 comments:

jannah sabri said...

Oh surprise rupanyer lepas amek kucing! Happy belated Ita! Nampak meriah sgt!

ItaYaniN said...

hahaha
aah...yg skt ati nyer suma org wat tak tau...tak wish langsung pun tau..