Thursday, September 3, 2015

about myself..

last aku join dinner ofis ialah pada tahun 2009..tu pun sbb ada special anniversary..dan...tak nyesal pun pegi sbb 'big boss' announced 1month extra bonus during that time..hoohohohho..biler dh umur meningkat ni..sket2 benda cmni aku x amik berat sgt..sejak dorg pun buat alternate year family day ngan dinner ni ..last year family day..this year dinner..so tmbh la aku mls nk join..pulak tu venue sama je..lokasi tu jem teruk wooo..so lg la pemalas aku ni ha..tp aku dpt gak merasa kemeriahan majlis tu sbb rata2 kekwn dok updates..so tumpang happy utk korg gak tau!
ni artis utk mlm pertama...buat 2 malam sbb staff ramai sgt..hehe
aku ngk datin update..aku terus tinggal komen..tup2 Dato' AC balas u olsss

No comments: