Wednesday, August 26, 2015

open house "ofis"

abaikan muka tak semenggah itu
tahun ni aku tak tau la...aku paling x enjoy foods open house ofis ni..sebab aku merimas tempat yg penuh ngan manusia ke..or sbb foods selection yg sama je?wallahualam...tp yg nyata nyer aku trn masa ni aku beratur amik rusa panggang...(tak abis mkn sbb liat..dpt tang urat..huhu)..pastu amik sate..ok ni tetap sedap la sbb samuri kan..pastu amik nasi impit kuah kacang skali..pastu abs aku amik putu piring...ha tu abis..pastu k.shahly bg aiskrim lecka perisa oreo..adalah dlm 10 ke 15min aku dok bawah tu pastu aku dh kepanasan lalu naik ofis..bebdk ni pun aku tinggalkan cmtu je..aku tak tahan...lgpun aku amik cuti petang..so sementara mycinta balik solat jumaat, aku lepak je sorg2 kat ofis nun..so not me! faktor usia kotttt..anti-sosial sgt!
balik umah kemas2 barang kitorg terus bergegas beli barang2 utk open house family esoknya...nmpk tak belakang tu ada bantal n toto?angkut gak sbb ramai nak check in umah PJ ok..so aku dah cop bilik ofis abah aku nk wat tido..hehehe
bagi bebdk ofis gambo ni..dorg ckp mcm lipas kudung laju nyer bersiap dh nk gerak g pJ pulak....hahaha
singgah kedai pemborong danau kota ni beli barang2 wat spagethi n roti john
mujo am tak folo keta aku..penuh keta dpn blkg ngan brg2 ok...sblm tu dah list down brg2 ...suh abah aku check apa yg ada & takde...penuh keta...sampai2 PJ terus sinsing lengan masak dinner pulak...menu mlm tu ada kari ikan duri
sambal sotong
ikan pekasam
kubis grg ltk carrot

malam tu gak siapkan 8 loyang kek batik cheese ..ada org order kek batik cheese ngan kuah laksa+condiments nyer..

No comments: