Thursday, August 27, 2015

Mokkeri's family Open house

e-invitation..sori la kalo ada yg tak dpt jemputan ye...very limited la..tau jela bajet tidak brp mengizinkan..hahahaha
menu...tapi ada yg tak masuk ni...aritu angah aku mai bwk laksa, rendang ayam, nasi impit..perghhhh..sengkak perut!
lokasi..ada yg dah penah sampai kan?
pagi2 abah aku dah susun meja sesorg...aku n mycinta sibuk kt dapur siapkan tempahan org..dh siap, mandi pastu terus g antar kat org tu sbb dia pun wat open house gak...pastu sempat singgah ofis amik alas2 meja pinjam masa open house aritu..hehe..balik PJ masak spagethi n kuah..pastu tinggalkan utk bersiap..mycinta lak take over nk siapkan roti john special dia tu...masa ni baru kul 230...tapi orang dah start mai ye..silakan jela..makanan pun blum siap hidang..ada yg belum sampai pun..tapi k
bakso ..akak aku yg 1st - ayu yg wat
makaroni cheese - aku wat
spagethi bolognese - pun aku wat
yg ni iwan order..roti jala + kari ayam
nasi lemak bungkus + meehoon spore ni akak aku no 2, alin yg wat
suami dia wat yong taufu
sardin roll + cucur udang ...ayu yg wat

roti john sardin ..mycinta wat
kek batik cheese..aku wat gak..yg ni laris sungguh..letak je abis..letak je abis..fuhhh
puding sago...akak aku, alin yg wat
iwan beli tembikai
kuih2 raya
blum kul 3 org dh mai...ni owner rumah al-fikrah, kajang..hj azmi..dia ni dr aku kecik lg dh kenal beliau...sbb kami dok berjiran kat umah setinggan kat mengkudu dulu..ni 1st time dia sampai sini
kak een sefamily..sampai awal mkn la apa yg ada dulu ek..hehe..

sepupu sepapat belah abah aku..depa ni yg salu muncul kalo ada event..hehe
meramai dah time ni
dah makan kenyang, mereka mengundur diri..sepupu aku ni mmg ada iras ayda jebat..tp dia lg lawa la..hahaha
with nurul..my bFF..ni pun tak penah tak dtg..:)
miss D...dah ngam pula mereka berdua ye..

family aunty gayah tetamu last yg balik..so mari kita bergambo..
nurin nk bergambo ngan danylea...silakan la ye..besau dah anak buah aku..huhu
sesi borak n makan2 bersambung...

No comments: