Saturday, August 29, 2015

kecik2 dh merasa

aku kecik2 dulu tak merasa masuk tadika..
banyak belajar kt umah jela..
so tak merasa nk g melawat2 ke mana masa tadika dulu
tp bebdk sekrg..tadika pun dh merasa g melawat2 ni
pulak tu bkn dkt2...kat PD la..melaka la
haihh..ni bebdk ke cikgu2 yg nk berjalan ni?hehehe
abg niyaz tak abs2 citer psl trip dia ni..excited ler tu
akak aku ckp pg2 dah bgn..takyah kejut pun..salu bkn main liat..
cikgu update every hour apa yg bebdk tu wat..
bagus la kan..so mak pak takde la risau ke apa..
yg lg excited bebdk ni sbb bas dorg naik ni 2 tingkat..abg niyaz kata berebut suma nk dok tingkat atas..haha..adehla bebdk
mak pak antar time nak bertolak je 
time benti makan & buang air

first pegi muzium ATM..bkn main syok bebdk ni naik keta kebal..
abg niyaz ckp "takleh jayan pun makyang..keta tu beyat.."
pelat nau ko bang!!

No comments: