Saturday, August 22, 2015

Department's open house - hari kejadian

semalam buat dah elok ...pagi ni dtg byk pulak dah terbukak n all...so lets touch up blk la ye
dari entrance
meja guest book
nama2 menu ..
tukang isi kuih2 raya dlm bekas..faezah..hehe
candy booth
main menu..nasi kerabu, mee grg mamak, sate...etc
vege lasagna
meehoon tomyam & nasi minyak
kambing golek + condiments
kuih raya station
station beverages
station dessert
sago shake
ada pulasan n pisng
station buah2 and sate, ayam golek
mentor-mentee
station kambing golek
kul 1215 suma dah standby kat entrance utk sambut tamu..hehe
sblm org mai depa dah berposing dulu kt photo booth
layan jela
ahkak pengantin pun nak jugekkk
mak pengantin di apit..hehe
our beloved DG
penyambut2 tetamu katanya..hehe..
jejaka2 perasan?hahahah..opss
ko dh kenapa wati?happy mode pls!
tak faham kenapa yan menempel kt abg sebegitu
wati with new bosses...lat & faeez..muda2 dah jadi bos..untung sgttt..
wati with her ex boss..
wati kata aku n ex boss dia dah jadi BFF..hahah.dtg2 siap peluk cium..ko mampu?heheh
with ex intern, shahlee
layan jela depa ni
kot ye pun lapo wati woii
me n izyan ...in crazy pose..hehe
petang tu ada small gathering psl bday celebration + farewell utk emilia
small token for emilia...dia amik unpaid ikut suami ke london uols..kelas ko jah
bday babies for july, aug & september
muka gembira sambil gayakan aksesori yg baru dibagi..tak menyabar nk bukak kan..hehe
alhamdulillah makanan berlebih..makan malam aku aritu save bajet la..tapau nasi kerabu n lauk2..serta sate..kenyang!






















No comments: