Thursday, July 2, 2015

LIKI-LIKI bBQ & Steamboat

ahad tu...bertolak dari kampung kul 2 petang...
tapi banyak nau persinggahan sbb MIL kirim lauk n barang utk anak2 nyer..so memula singgah umah kak long kt triang...pastu si hazirah ikut aku sbb maknyer dah balik pas sahur..so menghantar dia pula kt Tanjung belengu (nama kampung)...suma tu otw ke temerloh la..so senang la..
pastu masuk karak singgah umah tok pula
sampai KL around 6.30...sebelum tu dah roger si am & dikyang suh siap2 sbb nk ajak buka posa kat luar
memula suh dikyang survey kt wangsa walk kalo ada tmpat yg ok2 sket nk book..tp dia pegi pun dah kul 6 cmtu..so tmpat pun dah penuh..
so kitorg suh blik umah dulu ...buka ringan2 dulu pastu maybe leh kuar makan berat2 pula
kul 7 aku dok try kol liki-liki....engage je..kul 7.10 cmtu baru dpt kol...terus ckp 'jom!'
walhal aku dh siap buat air n nk grg nugget utk buka..hehehe
tinggal suma ok...bergegas ke liki-liki..dlm kul 7.20 dh smpai..ha la..sepelaung je pun

kul 7.10 kol..alhamdulillah ada seat 0 lagi..terus pecut g situ..kul 7.20 sampai..hihi
ajak dorg skali
aiyoo..bergegar pula!!
berapa kali round pun tak kira..hahah..tp foods adalah sedap ok! sirap bandung tu terbaik! aku ulang brp gelas ntah..tp serius sedap!
sapa2 nak pegi...korg amik contact ni
owner tu sangat baik!
017-8846838 / 017-883 6322

harga utk buffet ramadhan

RM30 - dewasa 
RM12 - kanak-kanak (4 hingga 12tahun)

No comments: