Thursday, May 28, 2015

Selamat Hari Guru!

selfie with cikgu sekolah aku..dia tiap2 kali ada jualan commemorative coins mesti dia minta tlg aku belikan..tau jela..kalo public dtg beli sndiri..kena beratur panjang..pastu dpt ke tak tu blkg kira pulak..tp staff pun ada syarat nyer sndiri ye nk beli pun...mcm kitorg kena undi pulak tu..so kalo order set yg tu...tak semestinya dpt..kena tgu result ballot la pulak 
cikgu aku bernasib baik dpt suma set yg dia order..
sebelum balik dia bg aku ni..haih la...aku pttnya bg dia something sbb esoknya hari guru..tp aku tgh membusy kan..tak sempat beli apa2..so next time jela aku bg..heh

No comments: