Monday, May 11, 2015

Pesta buku 2015

biler keta dah takde..aku dah rasa..hmm..tak dpt la nak g pesta buku tahun ni..
dah redha la kan..
tup2 ketika lunch (now aku jarang lunch..sbb dok layan drama/tido kt blk keje aku)..tetiba lat kata nak pegi lunch time..hoih..pucuk dicita ulam mendatang..cpt2 list down nombor booth2 yang aku nak pegi..kami pergi ber5 org..yan, wati , lat n k.ogie yg rajin nak drive..
sampai pwtc alhamdulillah dipermudahkan sgt..start dr parking..cari booth (oh ye, sampai pwtc masuk dlm je kitorg berpecah ye)..hampir suma yg aku list down suma ada dan dapat..kecuali 1-2 buku yang dah abis stok..huhu..
ni bkn aku beli kt pesta buku..tp aku beli kt kedai buku area umah aku..nampak nau tak menyabo nk tau ending..hahahah
yg ni mycinta pesan awal2 suh beli..hahah..ingt nak jumpa kartunis lambok tapi taktau booth mana dia duduk..thn ni MOY ada 3-4 booth ye..kayo la
yg ni beli utk aku..pastu sepupu aku nak pulak..ok takpe..aku tgu KBO nnt la beli..tp review sekrg ramai kata menyampah pulak watak yuhanis yang agak biadap terhadap suami..so aku mcm 50-50 nak beli balik..mungkin tak beli la kot..nak baca pnjm jela..adik ipar aku ada beli..haha
booth NBKara mmg wajib pegi dah..cuma tak dapat jmpa kak NB je sbb dia takde hari tu..cisss
sepupu aku kirim...ni penulis indie..ingt penyanyi je ada indie?
ngk resit tu tulis bawah skali..ye, sy sgt ohsem!hahah..macam2 la korg ni
ni penulis aku tgh kumpul karya2 beliau..bahasanyer bersahaja sgt n jalan citer tak klise..serius! ni booth pertama aku pegi..mana taknya..masuk je dr parking ke pwtc..terus nmpk booth october..aku dah bukak wallet dan sambar buku ni..hahahaha..rakus!
buku2 yang dah nak kuar drama..harusla aku sambar kan??
pilihan masing2 la kan..
ada org kata aku membazir beli buku2 ni..
bg aku..this is my hobby..aku pun x pakai duit org nk beli buku2 ni..hahahaha
so korg ada hobi sndiri..aku pun sama..
so biarla kita idup ngan apa yg kita suka nk buat...asal tak kaco org!
lalalalalalalalalalala

No comments: