Friday, May 29, 2015

myvita-ku!

pttnya turn myvita aku lambatttt lagi..tp sbb sepupu aku tu faham..so terpaksa la myvita ku tu potong Q...so sorry! dia rajin tul g ngulang ngk keta aku apa nyer progress hari2...masa ni dh siap pasang pintu baru...tggal nak cat je..



sepatutnya 23hb tu dah blh dapat kt aku..tapi apakan daya...terpaksa la aku bersabar lagi..dan tarraaaaa!! 24hb malam akhirnya myvita-ku kembali ke pangkuan!! agak trauma gak nak drive time keta banyak..or lalu kt simpang...2 kejadian yg dh berlaku buat aku jd trauma sgt..tp bawak tetap kena bawak kan..so buat masa ni..bertabah la bawak 60km/jam ..huhu..

No comments: