Wednesday, April 15, 2015

naazneen faiqa

akhirnya sampai ke pangkuanku
aritu aku baca blog minah neena ni..terberkenan pulak nak order inner & instant tudung yang dia jual tu
haha..sukati je aku panggil dia minah ek
jangan cpt speku k..sebab aku & neena ni bkn kenal sehari or sebulan dua..tapi kami dah kenal since sekolah rendah lagi..dulu aku sekelas ngan dia dari darjah 4 sampai darjah 6...masuk sekolah menengah pun aku sama ngan dia tapi tak sekelas..tapi kelas sebelah2..
berjmpa balik biler masing2 dah berkerjaya..masing2 dah ada blog..cewahh..
ikutkan..aku dulu takde FB...tp dia yg beriya2 suh aku bukak sbb nak contact blk kawan2 lama masa sekolah dulu
biler dia jual benda ni..for sure la aku order..support kekwn kan
tmbh lak aku mmg dah lama nak cari tudung instant camni
kat JLN TAR payah nak jmpa yg sedap...byk dah aku beli tapi akhirnya terlipat jd display jela dlm laci tu..
yg ni best..mmg agak mahal..tp org kata biar mahal tp berkualiti..yes!
sedap & senang sangat pakai (sesuai sgt org yg pemalas mcm aku ni..haha)
time emergency paling berguna la pakai tudung ni..amik sarung...ikutkan neena kata 1st time tu kena la iron dulu..takde maknanya..aku pakai terus sejurus kuar dari plastik ye..haha
ada kisahnya pasal tudung ni..mmg bsr tul dugaan nk dpt nyer
dh la hot item..cepat abis..pastu kena booked dulu..
pastu neena dah pos...kat ofis aku xleh terima lak personal postage mcm dulu2
aku bg 2nd address utk penghantaran semula tp dorg taknak buat..blh gitu??mls nk gaduh..haha
poslaju suh wat self collection lak..ingtkan kat dayabumi..rupanya kt kl sentral nun
haihh...cmn nk g..mujurla ada bdk ofis yg kebetulan nk collect parcel dia..aku kirim jela..wat surat wakil..hehe
dan akhirnya...dapat juga..ahaha...tq neena!

No comments: