Friday, April 24, 2015

lunch treat by LAT

pas abis event tu mmg bertubi2 orang nak banje makan..haha
ala-ala appreciation lunch gitu..
sebab now admin dah report to lat...so dia pun nak banje makan juga..
tapi dia suh pilih tempat..haihh..bab makan2 ni ...cakap je nak makan ala apa...
terus berdesup dah tau nak g mana..hehe
last minit decide..terus nak g sri ayu, sri gombak..
tempat ni lat gak yang bawak kitorg pegi memula dulu..

ini paling win la..takyah makan kt restoran hebak2..mahai2..kedai tepi jalan jual lauk kampung gak yg best..makan sampai nangis..huhu
kitorg makan kt sini..gambo ihsan google je ek...lauk pauk dia banyak sgt...sampai rambang mata..bygkan kerabu je ada 6 ke 7 jenis..huhu..lauk pauk kelate..ni kat tepi hway MRR2 kt sri gombak nun..

No comments: