Friday, April 17, 2015

event

masa ni dah kul 9 malam..tetap la muka ceria kan..hahaha..ke kaler baju aku tu yg terlebih ceria??puiiii
kesian tina kena wat brief meeting..hehe
event manager..adrina..best keje ngan dia..sempoi..
dah siap untuk diangkut utk event esoknyer
haha..bawak tag meeting yang berlambak..sori watie, jd model lak ko kan
kami di meja registration
salah 1 sebab aku bertahan kat dept ni sbb aku suka je time ada event..haha..i love to deal with other people..gitu
masa ni blum start..sempat la nk posing2 bagai
tempat kami berehat di secretariat room
all of us termasuk kak leha yg incaj IT
see...no stress kan?keje ngan adrina mmg camtu
ni la keje kalo dok blk sekretariat..hehe
lawa kan??
sabtu tu pun dtg gak sbb nak clear brg2 pas event tu..ni k.ogie with salah sorg LO..eye-candy k.ogie tu..hahaha
me-k.ogie-LAT..
me n lat..kat luar kawan, kt ofis dia adalah bos ok..so dont play2..
lepak n borak sbb standby mode je..haha
tempat melepak n borak n MAKAN!!
mak pengantin..hahah

No comments: