Sunday, April 19, 2015

biler aku kat kampung..

bln mac aritu leh kata 2x aku blk kampung dlm masa sebln..sbb pak mertua aku x sihat..so kebetulan time blk tu pulak ada kenduri sedara...so pegi la ye..ngk la..pakai tshirt n jeans je sbb tak bawak baju proper sket..haha
lauk pauk kampung...nyumssssss..aku tak makan nasi..ratah lauk je..sedap wooiiii
ujung bln pulak aku blk lagi..kali ni g semenyih amik kak ngah n anak2 blk skali..sbb pak mtua aku dah rindu depa ni tak blk2...masa ni bawak depa g pasaraya TF..kasi can depa amik apa je depa nak..maklumlah..jarang kuar umah jalan2..sian kan..nmpk mcm bossy sgt aku tu menunjuk gitu...mcm puan umah mengarah maid je ..hahahaha..sabo jela mycinta snap gambo time ni
baru 10min dah byk ni..hohohohoho
blk ke KL...sian mia tido kepanasan kena sunlight..hehe
berhangin tul time ni...dari kampung masuk LPT..pastu aku masuk karak ..ikut jln dlm..ingtkan nak shortcut la..kuar kuala pilah n masuk LEKAS so leh sampai semenyih terus...skali aku salah masuk..septtnya exit kuala klawang...tp aku terus smpai kuala pilah..haihhh sgt..sudahnya perjlnannya septtnya sampai kul 8 or 9mlm jadi kul 11mlm lbh..pastu mia lak ngamuk nk blk umah nak kencing! haihhh...bikin panas..aku punya la benti tepi kat stesen minyak sbb dia kata nk kencing..biler dah benti kata nk kencing kat umah je..sabo je ye!kelaparan blk suma org sbb dia dh ngamuk ...nk benti makan pun tak jadi..yg mycinta dah tinggi suara marah anak buah dia tu..huhu..so pengajarannya..takyah nak wat experiment la kalo tak penah ikut jln dlm k..menakutkan pun ye..jln sunyi...laluan kiri kanan hutan..huhu

No comments: