Tuesday, April 28, 2015

aku & gula2

ni kat atas meja aku..variasi sgt kan?hahha..ni suma sgt membantu ok time aku kena batuk ke tekak kering ke..
gula2 mst ada dlm keta time aku drive blk kg..jgn terkejut kalo aku bwk 1 tupperware air tu penuh mcm2 jns gula2..kalo blk kg, MIL & FIL aku pun suka amik sket gula2 aku tu...pastu terjebak..kt sana susah nak jumpa gula2 hacks epal cengkih ni..so time nak balik aku make sure beli byk2 pek ni so suma org takyah berebut..hehe
aritu g JJ wangsa maju..dh ada new item jual kat foodcourt...seaweed roll nama nyer..mcm popia tp rasa mcm sushi la sbb pakai seaweed...sedap..aku bedal sorg2 je ni

No comments: