Thursday, April 16, 2015

ahhh..ketumbit!

nampak tak?tensen ok..aku tak penah kena ketumbit seumur hidup aku..kalo ada pun baru nak naik aku dah amalkan petua org dulu2..tp kali ni ketumbit ni degil okk..dah la lama nak surut..pastu besar!!!!aaaaaaaaaaaa...tensen aku!
kebetulan nyer bln mac dept aku ada BIG event which is aku jd secretariat utk event tu..kt KL convention centre pulak tu..suma tamu VVIP lak tu..haihhh..terpaksa la ahkak pakai eyeliner tebal2 gitu..huhu..at least menutup sket cela tersebut
tak puas ati gak...ni la penyelamat aku sepanjang kena ketumbit tu..sepanjang event tak lekang aku ngan spek ni..haih..merasa la jd nerd sat kan..hahahaha

No comments: