Monday, March 23, 2015

kisah kambing & me

holaaa..dimulain ngan muka aku yg melaram tudung baru ni..hehe
last minit plan kami ke meru..akak aku dr aritu sibuk nk banje suma kat kedai sate & sup kambing yg meletop kt sana tu..abah aku x dpt join sbb ada prog..tp kebetulan acu balik..so aku usung dia jela..sup kambing..aku rasa2 je..tp serius sd
sate kambing...sedapppp!!
yg join aritu
tapau sket utk akak aku ayu ...dia takleh join sbb ngasuh anak org..ni budaknya..amani & adam..pinjam la anak org nak tumpang bermanja..hehe..risau gak sbb balik terus pastu...takut pening kepala..aku ada bad experience makan kambing ni..tp alhamdulillah..ok je..gembira tul
kejadian yg lain..masa CNY open house celebration kt sini..konon2 dah ok makan kambing kt meru aritu kan...aku pun try gak la mkn kambing golek pula kat open house tu..amik ko..x sampai setgh jam ok..tengkuk dah berat...kepala dah pening..loya, nk muntah suma ada..
pegi kafe ingat nak beli air honey lemon nak neutralkan balik darah...budak kafe belanja minum jus timun..hoihhh..ku paksa gak nak menghabiskan...bkn tak sedap..tp pelik nauu...gigih aku abiskan juga...sayang kannn..nk buang membazir pulak

No comments: