Friday, March 6, 2015

kisah fruit salad

menarik tertarik kan
kisahnya
biler lunch, time melepak tu kekdg byk citer kuar..
yg selalunya pasal makanan..
pastu terbuka la citer pasal fruit salad aku tu...
dorg lak sibuk nak rasa la apa la..okla fine..balik tu mujur la hari tu ada pasar tani (hari khamis)
beli buah tu 3 biji, buah ni 2 biji, anggur rm5..haha..balik bertungkus lumus buat siap dan masuk dalam peti
esok pagi terus lupa bak hang!!hahhahaha
sampai tgh jalan kat genting klang tu baru ingt
sampai ofis muka mandom..sebab dah berkobar2 kan
masuk ofis masing2 muka dah bercahaya sebab gambo dah siap antar dalam whatsapp group..huhu
agaknya mycinta pun tak sampai ati nengok muka bininya yang separuh siap tu..
tengahari dia kata dia balik solat kat masjid area umah jela..so leh balik amik fruit salad tu skali
yay!
hahaha
ada rezeki depa la..
sampai je baru kaborkan kt dorg..amboi, bkn main happy makan sampai tak ngk2 jam ok..
haihh

No comments: