Thursday, March 12, 2015

bagus dia ni

ini adalah en. Samuri..dulu dia exec dept aku..now dah promoted n transfer ke dept lain..tp sbb dia rasa keje kt dept aku ni lum setel lagi..so berjanjian la kami dtg ofis ari sabtu..hehe..mcm2 benda blaja ngan dia ni..giler IT EXPERT ok dia..rugi tak blajo..tp dia free time weekend je pun..hari keje takkan nak kaco kat dept dia lak kan..tell me, brp ramai yg dh tukar dept tp masih dtg dept lama n buat keje? ada ke?JARANG-JARANG ok!
memandangkan aku ni sangat pelupa..so mcm2 nota la dia tampal nak remind aku..hahah
sebelum balik..bagi dia adiah perpisahan dr kami semua aritu..hari sabtu la dia drive..hari biasa payah sket..sibuk ke hulu hilir ngan roket dia tu (moto..hehe)

No comments: