Tuesday, March 10, 2015

1 of my future plan

antar kat group whatsapp..mak ai, br perasan betapa striking nyer color tudung aku tu..hahaha
geng2 terjebak
hasil sambaran
balik singgah kupang ngap2 spagheti aglia olio..haha
next week nyer..ulang lagi amik stok
masa ni tak plan..aku nk kuar ngan mariah..tetiba nampak dak ana..tanya nak g mana..dia kata nk cari kain pasang..cantikk..ajak g skali g kedai aku..hahahah..member terjebak beli berpasang2..hahahah..adoii
adik aku dah wat page ni utk bisnes kitorg..so far utk individual..aku dah cover utk pasaran klang ngan pahang..hahha..mcm best2 je..pahang tu kampung aku kan..klang tu akak aku tlg jual kt kekwn beliau..so yg page ni aku share modal n untung ngan adik aku pulak la..dia jaga bhgn pos mengepos..gitu

No comments: