Thursday, February 5, 2015

umang-umang steamboat

plan dah lama..kan sebab aku dapat bonus ujung tahun tu..mmg dah plan nak bawak family aku g makan steamboat ni..tapi yang masalahnya nak mengumpulkan suma ahli tu la pulak 1 hal..bila abah aku dah ok, adik aku lak tak ok...akhirnya kitorg dapat 1 hari yang suma OK..tapi hari kejadian pulak si iwan n wani tak dapat join..takpela..later blh g lagi..so mana ada je kita proceed..

my station..nasi goreng tu repeat 2pinggan ok..sedap!walhal biasa je..tapi tekak aku rasa sedap..
station paling untung tang makan2..haha..tak rugi bawak depa ni..siap dok semeja sebab suma kaki kuat makan katanya
akak aku bawak MIL dia sekali..ok je..meriah lagi kan
harusla ada muka kami berdua...
ish3...nengok tu..
selfie!
tukang bako
anak buah aku ni bkn makan sgt..main je lebih..nasib diorg tak kena caj
nia pun sama..yang banyak nyer minum je
aiskrim dorg served ...suma pun dapat..
dapat aiskrim pun sibuk!
pasti nak repeat lagi!!
korang nak pegi? sila ngk FB UMANG-UMANG ni!serius murah, sedap dan takkan menyesal!!

No comments: