Friday, February 6, 2015

fuel Shack!

kami ke sini! salu dok nengok iklan dalam majalah je..so dapat hari yang sesuai ..kita singgah la ye..walhal sblm tu baru je balik sarapan dari kedai mamak..hehe..ni kt TBS..nk antar acu balik..
si acu
acu makan set ayam grg..tp ayam grg tu ..sorry to say..tak sedap dan ayam stok lama..isi pun dah lebam2..rasa apatah lagi..haih..reject!
mine..blue cheese...arkkk..blue cheese tu serius pahit..apsal ntah..sudahnya meratah roti n patty sajeerrr
cheese  fries tu je sedap..yang mycinta nyer double dawg tu sos mustard terlebih so masam sket..
tapau utk AM dan abah aku the lamb supreme..
mahal kan?agaklaaa...sebab lamb supreme tu aku beli burger ala carte je..tapi dia caj harga set..nak g balik ke kaunter tanya macam malas..so ..biar jela..cuma pengajarannya..aku susah sket nak repeat makan kt sini dah la kot..dah rasa tapi mcm tak de yang different dari tempat lain pun..so, baik la g mcD..haha

No comments: