Wednesday, January 7, 2015

postponed!

hari2 aku dok monitor pasal cuaca kt terengganu..huhu..ni suma pasal family trip ujung tahun tu la..septtnya kitorg g sana dari 25 hb smpai 27hb..3 hari 2 malam..tapi tau2 dah naik air..so, duit homestay pun owner terpaksa refund..dan...dlm masa last decide tu la br amik back up plan nak tuju ke mana..(next entry)
2nd MC utk tahun 2014..sbb cuaca panas ujan..so, merasa la diri demam ..hari selasa 23hb tu dah rasa sakit tekak..salunya aku demam malam..so balik keje tu terus singgah ke klinik terus..doc check mmg suhu tinggi sket dan BP aku lak naik..cisss..so merasa la MC...dan dijadikan citer..24hb tu sbnrnya last day dah aku keje..biler dpt mc...tak g keje la jawabnya..huhuh

No comments: