Friday, January 9, 2015

cameron - 2nd day

kuar agak lmbt pagi tu.sbb ujan lbt woii..pas bekfas baru gerak ..hajat nak berjalan2 diteruskan
"cameron y'all - love, ita yanin" berkabus ..hhohoho
kita ke ladang TEH
cubaan bergambo di pokok krismas
memula dok heran awat la kiri kanan ada tanda hitam tu..rupanya casing HP daaaa
gambo berdua mst la ada..hehe
choyy..terlebih edit pulak!
tak kuasa nak layan dh..hehe
depan tandas pun jadi..haha
family akak aku, ayu mmg sat2 ilang..ni tau2 ada je dia dlm ni..kami adik beradik 5 org..iwan je tak dpt join..
perjalanan diteruskan
cubaan aksi kulit album..kononnnn
cer ngk sapa paling excited..hehe..2 bakul ok
yay! berjaya tahan nafsu..ngk je aku..hehe
menunggu dgn bosan..haha
baru teringat en.suami tiada..pegi cari rupanya dia g menyoping bantal ni..tp bantal atas tak beli ye..hehe
dari jauh ngk dorg dok wefie...hoiihhh..mana blhhh
nak gak selit
ngk ayu..tetiba je dia ada kan?haha
ber ' KPOP' kat cameron ko..kerlassss
geram2..comey sgtt..masa ni kitorg ke pasar kt KEA FARM
takleh aku nak selfie..ada je yg nyelit
dah balik hmstay...mycinta abiskan kupas buah2 beli kt TAPAH aritu..buat rojak
ngk sapa paling laju ngadap..hehe..nk kupas suma pun malas kannn
malam kita ulang kembali ke pasar mlm brinchang..jmpa ILA kat sini..hoi2 kt dia..hehe
pastu ke mamak la..apa lagii
saja nak rasa tosei kat sana..hehe
ye..kitorg je ada..ayu n family tak tau ke mana..hehe
homestay complete ngan dapur u ols..apa lagi..yg dtg suma tukang2 masak kan..so..masak la kita ...meriah kan?ehhehe

No comments: