Friday, January 30, 2015

adoiyaaiii

rupanya ada
apa la nak jadi aku ni
ingat tak pasal kes g beli buku aritu..ha..masa tu mmg bawak pas ni sbb nak pakai diskaun (kalo bawak pas dpt 40% disc ofis bagi kalo beli buku kt MPH)..
aku ingat mmg ada aku ltk dlm handbag..smpai umah mmg terus gantung kt tempat biasa
esok pagi nak g keje kalut aku cari sbb takde..(or hijab ditutup sbb berkali2 cari tempat yg sama tak jmpa)
haih..ngeluh lagi sbb dlm tu ada 2 kad TNG (dah la kat ofis ni dah guna cashless..suma kena byr pakai TNG)..yg 1 kad tu sentimental value sbb special printed gambo kawin..1 lagi tu lak baru je topup masa g cameron...ada lagi belen rm50 lebih..
nangis gak la aku (tp dlm hati jela)..
aku confident ada kat umah
tapi sampai ofis kol MPH la kot2 aku mmg tercicir kat situ..dorg minta tempoh cari n kol aku balik bgtau takde..
seharian pakai pas sementara (ingt nak wat pas baru terus...tp officer tu suh pakai pas sementara 2 mggu..kot dh jmpa leh pulang balik..kalo x jmpa sila bayar rm30 dan baru leh wat baru)...huhu
balik tu...terus cari lagi..abis aku punggah suma tempat..bakul baju..beg2..mycinta lagi best..punggah tong sampah..kot2 aku terbuang skali plastik buku..logik2..haha
aku lak tak abis2 fikir last aku gantung pas keje aku kt tempat hanger tu..pastu aku alihkan skali suar2 jeans2 bergantung2 tu..skali JUMPA ko!!
rupanya pas aku gantung tu dh btul la tempatnya..tp..mycinta g gantung suar jeans dia dpn pas aku..means mmg tak kan jmpa la unless ko alih dulu jeans dia tu..haihhh
marah tul aku..haha..tp nasib la jmpa ...sujud syukur aku dibuatnya..
masih ada rzki la kan namanya..hehe..pendek kata ALHAMDULILLAH..

No comments: