Sunday, December 7, 2014

kembali ke pangkuannnn

hoyeah2...dah kembali weii...ni pun bercinta minta release dr bengkel..ikutkan dorg x bg lepas lagi..tp aku gunakan kuasa yg ada la..kol insurans..paksa bengkel..haha..sbb esoknya aku nak g segamat antar acu..sian kot dia nk bwk blk barang2 suma balik U
ni bukan dwen..ni anak nyer..aqil..mmg x reti dok diam..sepupu aku taknak amik duit upah...aku pesan suh isi minyak full pun dia isi tapi aku bayar dia taknak amik..sekian..oleh itu banje dia makan jela
tadi letak muka anaknya..ni la dwen...nama penuh khairul ridzuan...ni panggilan dwen tu dari kecik2 dulu..arwah mak aku yg bagi..terus lekat..hehe..oh ye, ni sepupu + adik beradik susuan ye..so mmg kira adik betul dah ni..gambo malam tu takde...ni aku cilok dr FB dia..hehe
side dish je ni..main dah bedal abis..onion ring yang lazattt
chicken boxing pun ada..hohoho

No comments: