Thursday, November 13, 2014

untung laaaa

ni bukan nak jeles ye..tapi ciri2 ke arah tu je ..hehe
last week mycinta ada essay writing..ala..kat sini kalo nak naik pangkat/go for promotion sblm kena interview tu kena la wat essay writing ni..
tak..bkn nk citer pasal kenaikan pangkat tu (belum tentu dapat pun..tapi mari berdoa jela k..ehehe)
nak citer pasal betapa supportive nyer colleagues2 nyer..huhu
1st..dah la bos2 dia siap tunjuk ajar bagai ..camana nk jawab..how to deal with la..
2nd..siap 2nd boss panggil masuk bilik bagi motivasi pulak dah..
3rd..ntah biler masa kekawan 1 section dia buat note kecik ni..haihhh..


jeles pulak rasaaaa..tapi kalo aku tak dapat merasa keberuntungan ini...dia dapat pun aku dah tumpang happy ye tak..
tapi doa2 la supaya dia dapat..aku leh tumpang senang..hahahaha

2 comments:

AdanyaKauUntukku said...

bgusss sangat dapat boss cam tu
very supportive....kawan2 lagi kan...

ni yg bg kite semangat untuk berjuang...

heheh..gud luck yanin

ItaYaniN said...

tu la..aku menjeles..hehe..tp takpela..utk kebaikan dia..org wat baik kita bls pun baik la..hehe

tq ila!