Sunday, October 12, 2014

hey!! it's my birthday!!

thn ni bday aku jatuh hari KELAHIRAN..hari yang mulia..penghulu segala hari..oleh itu nak tambah berkat, mari kita belanja mereka2 ini..breakfast hari jumaat tu fully sponsored by me...aku order online je..cari kat mudah.my..pastu berwhatsapp..finalise order...pastu budak tu antar..serius sedap korang!! tak nyesal order..maybe sbb IKHLAS lebih kot..haha..so bertambah sedap la kan..tapi kalo korang nak order..sila kol dia ni..FIZA - 010-2952129..
aku nak order kek kat ana..tapi dia reject..ciss..rupanya bebdk ofis aku dah order dulu kt dia..saja la tu kannn..
ltk gambo ni kt FB..adik aku cakap fake..siottt..mmg terkejut la..sbb aku dh warning bebdk ni taknak celebrate..nk buat camana..suma pun pendegil kan..layan jela
kesayangan kata kooo
kamera pelbagai angle kata ko..puiii
cantik kann...bkn saja cantik..tapi sedap okk
pose ngan kek yang cantik ituuu
caramel rainbow kek u olss..kalo nak order la..hehe
aku yang happy aritu
gambo dari whatsapp group
ini pun...see..betul tau..aku cakap..pelbagai angle kamera..haha.
utk bday tahun ni seriously aku memang taknak celebrate..bkn apa..terasa memang dah tua sgt2..hahaha
ikutkan aku kena update birthday babies kat notice board dept pun aku saja tak buat utk bulan oct ni..haha..nasib la kan..suma pun tertanya2 sapa nyer bday..
saja gak la nak test yang korang ni ingat ke tak sbnrnya bday aku
time aku emel pasal breakfast treat pun suma dok bzbody tanya2 naper aku nak belanja
hoih..nak belanja pun kena bagi reason ok..ntah apa2
takleh la aku nak buat baik sket kt korang..macam pelik sangat aku nak belanja..ahahaah

btw..tq so much to all my frens..yang wish kt FB bagai..kt whatsapp..emel la..haih..rasa mcm artis sgt aritu..cewaaahhh..
tapi..tapi..serius la..aku rasa dh tua sgt ni..how meh??

No comments: