Monday, October 13, 2014

eh..eh..eh..

nasi goreng teppanyaki with pari & sotong asam pedas
sapa rajin g AEON wangsa maju (Jaya Jusco), dan rajin makan kat foodcourt depa pastinya perasan ada 1 kiosk jual segala mak nenek menu teppanyaki..fusion menu la katanya

masa ni am ada..aku bawak dia g soping baju nak interview..
dia meround..order benda ni..eh..eh..eh..macam sedap..ngk dia makan laju je..confirm sedap la tu
aku pun order la
sayur n lauk2 tu sedap..tapi nasi goreng adalah hampehhh..bkn tak sedap langsung tapi dah sejuk..macam depa dah grg siap2 dan masuk dalam plus gituuu..so whenever org order depa tggal senduk ltk kt pinggan jela..
tapi yang lauk n sayur tu sedap betul..crunchy dan berasa la org kata..
yang nasi nyer tu maybe sbb aku pegi time ni dah malam..so suma dah tak sabor nak balik n tutup kedai kot..tu yg goreng awal2..
kalo korang g siang maybe sedap lagi la kot..aku rasa la

No comments: