Thursday, October 23, 2014

demimu S.A

lambatnya nak tunggu
aku dah gila sangat ni kat sharnaaz ahmad..hahaha..lantak pi la org kata dia mulut puaka ke apa..yg penting aku tau dia just being himself..haha..gilo!
amyra rosli pun aku suka
sejak aku layan drama 'ASTANA CINTA ALESSA' yang dia bawak watak psiko tu..terus aku suka dia..serius korang..cer nengok drama tu..mesti ingt dia pensaiko betul..hahaha..berjaya la dia bawak watak tu aku rasa..comey pun comey..aaaa..mesti best citer ni..
now pun tengah layan drama SA kat tv9..setitis kasih darmia..haaaaaaaaaaaaa..best2!

No comments: