Saturday, October 25, 2014

ala...melepasss

homestay ANJUNG LAMAN, melaka...rm80 - rm100 (weekend / hari biasa)...banglo comel 1 bilik je
ruang tamu luas...sofa L shape dan ada complimentary toto, bantal & selimut
blk tido..ada ekon
asalnya mgu lepas aku kena g segamat..amik acu..pastu mycinta tetiba je
"am balik tak? jom kita amik homestay tido semalam kat sana..cari kat melaka..malam leh jalan2"
wow..ini adalah RARE ok!!
salunya aku je yg request nak g memana..tapi biler dia buka mulut tu..bergegas aku cari..
jumpa dah dlm mudah..tapi melepasss,....sbb am takleh cuti..yang homestay ni pun tak available..huhuhu..frust ok
aku ingat nak amik yang ni sebab kitorg ber4 je..so takyah umah besar2 pun...
takpe..next time..ada rezeki lain ke kan..hehe..ingat nak ajak abah aku nanti la..
yang penting kena ada dapur..senang nak masak..jimat!

No comments: