Thursday, September 18, 2014

macam rumah sendiri..hehe

lauk pauk yang aku bawak dari umah n masak kat situ
my mother in law nak operate mata lagi sebelah..hari tu dah buat belah kanan..la ni nak buat belah kiri lak
so ahad tu adik ipar aku dah amik n bawak g umah dia kat ampang
aku dari umah abah dah siap masak2..terus bawak g sana..
macam umah sendiri u olsss...dah tuan umah kuar tak balik2 kan..hehe..
ala..bkn umah org lain..umah adik beradik gak kan..lantakkan je..lalalalala

No comments: