Friday, September 12, 2014

kenduri tahlil

nasi kukus mus
sehari sebelum reception iwan, memang dah plan nak buat kenduri tahlil, doa selamat, baca yasin malam sblm tu
tapi aku dah warning abah aku bgtau taknak masak..
haha..giler penat kottt
so, mari kita order saja
aku jumpa pasal nasi kukus ni kat google je..pastu sambung berwhatsapp...
RM5 je sebungkus..aku order utk 70 orang..abah aku suh order 100 pax..aarhhh..mendegil aku kan..
sbb tau hari keje mesti kurang org dtg...so order 70 pax sudeeehh
tu pun cantik2 je tak berlebih2 sgt..
last minit abah aku order pulut kuning n rendang gak..abg mus ni pun boleh tlg wat gak..senang..order skali..
baik abg ni..kalo korg nk order blhla google NASI KUKUS MUS..dia leh kautim harga..dorg yg makan kata sedap..aku makan pulut je..so tak leh komen la sedap ke tak..tapi makan panas2..apapun sedap ye tak?hehe

No comments: