Tuesday, September 16, 2014

future plan?

nasi ayam bakar
sapa ingat dulu aku update pasal aku berjualan nasi lemak time pagi weekend time kat umah PJ?

haha...sekrg tak dah..sebab apa?
sebab kitorg amik kontrak wat bfas n lunch ni laa
kalo kat umah PJ tu ada program apa2...kalo kitorg adik beradik freee....kitorg buat la

salunya order bawah 50 pax la..kalo banyak tak cukup kaki tangan..maklumla..bkn semua ada kekdg tu
macam ni...yang akak2 aku takde..tapi abah aku minta tlg..terlanjur dia dh amik order..
haihh..mujur la tak ramai..35 pax je..
pastu menu pun ..pagi kena buat mi goreng n mihun grg je..lunch buat nasi ayam lak
so ok la..jumaat malam beli barang n siap2kan sos cili n kicap nasi ayam, bahan2 nk grg mi/mihun..esok pagi pas subuh terus tung-tang dapur masak itu ini...kul 9 lbih dah tenggek nasi ayam..bawak skali piuk nasi umah aku..so, 2 piuk skali masak..senang..ayam lak mycinta bakar..start kul 10 lbh
by 11.30 tu dah ready pack suma..
by 12 dh siap bg org2 tu makan..aku pun terus bersiap nak ke berjuntai bestari pulakk...nak g menghantar sepupu bertunang..hohohohohoiii

No comments: