Sunday, September 28, 2014

Economics Sector Family Day

barisan committee tahun ni..ala...si retna lak takde dlm ini gambo..tu pun org kuat aku tu..hehe..tahun ni dari awal proses kira aku ni 1 woman show bak kata mahes (baju putih)..haha..sbb date jatuh time org suma membusy..haihh...aku lak jenis org dah percaya dan bagi responsibility..memang till the end la aku in-charge kan..i love event management..so aku relax je..buat keje pun diam2..tau2 siap..haha..
ye...jgn terkejut..the whole family aku pun dok angkut ke sana..haha..sbb dapat harga staff dan ada kawan2 yang tak dapat dtg..dorg bagi tiket..aku amik je..hehe
budak yang baik sgt hari tu..hehe..berkubang tak ingat2 nak naik..sama naik ngan mak ayah dia pun..hoho
sempat berposing2 ngan kawan ofis...marisa (baju biru) dan kak ogie dapat lucky draw..marisa 1st prize lg..huhu
seee...i've told ya! aku mmg tak penah dpt lucky draw..huhuhu..mujur beli dulu hp tu..haha

No comments: