Friday, September 26, 2014

bye Asha! hi ASUS! bukan USUS..heh

aku nyer yang biru laut tu..ala2 turqoise
dulu aku setia ngan Nokia..
last aku pakai yang Asha 311 ni la
haih..tp kualiti nokia tak macam dulu kan?
so biler dah semakin menduga kesabaran, mycinta dah la tu..g tukar jela..
memula nak tuka sebelum family day..mycinta kata kot dpt lucky draw..
ahaha...dh tau diri ni salunya tak bertuah..oleh tu sila la bertuka je..
hp ni dah lama gak aku usha
aritu belikan adik aku, si am tu asus zenfone 5..
tapi gedabak sangat..aku tak suka besar2 ni..macam bawak gagang public phone berjalan pulak..hehe
masa nak beli hp ni aku repeat lagi g kedai yang sama belikan am..
kedai dia tu leh pcaya gak la..
plus..harga aku dapat pun berbaloi...saja la survey kedai lain sblm tu..tp suma pun beza almost 200 okk
so, g kedai tu terus minta kaler..plusss...original set..tau jela sekrg ni banyak hp AP..so dealer tu pun ajar camana nk tau hp tu ori ke tak
dannn..dia bagi macam2 benda free..bagus kan..hehe
so bertukar la ke ASUS la kita ye..nengok la camana tahap prestasi nyer nanti..hehe

No comments: