Wednesday, August 6, 2014

iftar with BFF


sehari sblm aku balik ke johor..dah berjanjian nak iftar ngan bff aku since sekolah ni
tudung merah - haslina, tudung biru - along...yg tudung pink tu housemate along..tp biasa la..dah kerap dibawak berjumpa..ktorg pun dh kenal..

dah jadi activity tiap2 thn...iftar mmg kitorg akan cari juga time utk berjumpaan ..hehe
thn ni turn along pilih tempat..
biasala..kalo masing2 pilih tempat..suma nak sekentut je dari umah kan..haha..sama dgn la along ni..pilih kedai makan dpn blok umah je kannn..
tapi tak la dpn umah bebetul...kira kalo naik keta tu tak sempat la panas enjin..makan kat kedai thai kat area taman dagang tu..

next year turn aku pulak ..hehe..tak sabo
haa..memandangkan kitorg dh berkwn dr sekolah..family pun dah kenal..masing2 pun datang bawak family..aku pun angkut sama abah and acu..hehe

No comments: