Saturday, July 5, 2014

5th Ramadhan

pisang grg yg ditabur cheese n gula melaka
yg ni aku beli kt area umah je
tapi malas sungguh nak turun moto..aku order dr atas moto je..aku ckp kt budak tu 'drive-thru' pls..hahah
rm5 sebekas...dah sejuk...kalo panas2 mesti masyukkkk

2 comments:

I-am-Cheeky Kitty said...

Nyummms...hari tu I makan sejuk pun sedaps lagi...tapi bulan puasa entah bukak ke tak stall yg I selalu buy from tu...huhu

ItaYaniN said...

aah...sdp gak tp leh lagi sedap time panas2 tu terus ngap..hehe